Святковий сет

  • Олів’є з яловичиною (690 г);
  • Олів’є з копченим баликом (690 г);
  • Мімоза з оселедцем (1000 г);
  • Вінегрет з артишоками та бататом (500 г);
  • Паштет із курячої печінки (420 г);
  • Пікантний хумус (300 г);
  • Млинці з лососем та сиром Філадельфія (600 г);
  • Сальце під біленьку (200 г);
  • Торт три шоколада (590 г);
  • Тости житнього хліба (350 г).
1 999₴ / 5 200 г

Головні страви

Додаткові позиції

Огляд святкового сета

Рецепти

Настав час приготувати головну зірку вашого святкового столу – Качині ніжки .
Перекладаємо качині ніжки до керамічного посуду та накриваємо їх пластиковою кришкою. Ставимо у мікрохвильову піч на максимальну температуру на 4-5 хвилин. Найкращим таймером для вас може стати ваша улюблена пісня та дзвінок гостям, які вже квапляться до вас.

Далі перекладаємо підсмажені ніжки на деко та ставимо у духовку та повертаємося до качиних ніжок, десь за 5-7 хвилин.
І вуаля, головна зірка новорічного столу, готова.
Смачного!

Настав цей час, ми готуємо найсмачнішу Рибу Дорадо
Попередньо трохи змащуємо олією деко. Розігріваємо духовку для рибоньки на 170-180 градусів.
Після цього, загадайте бажання і кладіть свою, майже золоту, рибку на деко. Після того, десь за 10-15 хвилині, повертайтеся до рибки.
І все, ваша ідеальна новорічна стравонька готова.
Смачного!

Коли вже святковий сет на столі, то можна сміливо приступити до приготування Фермерських курчат.
Перекладаємо їх до керамічного посуду та накриваємо їх пластиковою кришкою. Краще робити кожне курча окремо, аби кожен з них відчув вашу турботу. Ставимо у мікрохвильову піч на максимальну температуру на 4-5 хвилин.

За цей час ви встигнете спланувати посадку за святковим столом.
Далі перекладаємо підсмажені ніжки на деко та ставимо у духовку на 5-7 хвилин. Все. Ви ідеальний шеф-кухар, а фермерські курчата підкорять серденько кожного, у цей святковий вечір.
Смачного!

Беремо пляшку свого улюбленого червоного сухого вина і починаємо чаклування.
Змішайте у невеликій каструльуі приправи, а також додайте за свої смаком мед і скибочки яблук або апельсину.
І залиште томитися чарівне зілля на 5 – 6 хвилин, обережно помішуючи.
Процідіть і збережіть найголовніше – смак та всю свою любов.
Довершеним глінтвейн стане якщо прикрасите келих сухим апельсином.

Ресторани з яких Ви зможете забрати свої замовлення